کاسه ساز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اهمیت جشن خانه سینما گفت: "این جشن، جشنی است مخصوص اهالی سینما که نمی توان عنوان ملی را به آن اطلاق کرد. در واقع جشن ملی سینمای ایران جشنواره فیلم فجر است که ارتباطی مستقیم با پیروزی انقلاب اسلامی دارد."
وی با بیان این نکته که جشن خانه سینما باعث افزایش اختلاف ها و کدورت ها در بین اهالی سینما شده گفت: "جشنی که با این شرایط برگزار می شود، همان بهتر که برپا نشود! واقعا عجیب است، مسئولان جشن ادعا می کنند جشن یازدهم بهترین جشنی است که تاکنون برگزار شده، ولی می بینیم این همه اختلاف و کدورت به وجود آورده است."
کاسه ساز در ادامه افزود: "وقتی دوستان چنین ادعایی را مطرح می کنند یاد حرف های محمد سعید الصحاف وزیر تبلیغات صدام می افتم. زمانی که فرودگاه عراق به تصرف آمریکایی ها درآمد او می گفت هیچ اتفاقی نیفتاده است. به عقیده من دوستان ما در جشن خانه سینما مثل صحاف می خواهند با تبلیغات توخالی بگویند هیچ اتفاقی نیفتاده است."
تهیه کننده فیلم "اخراجی ها" در پایان درباره خروج 42 فیلم از جشن خانه سینما گفت: "دوستان مدعی شده اند این 42 فیلم ارزش دیدن نداشته اند. واقعا به این عزیزان می گویم فیلم هایی مثل "سنتوری"، "اخراجی ها" و "پابرهنه در بهشت" بی ارزشند؟ آنها با این اظهار نظرها تلاش 42 کارگردان، نویسنده و تهیه کننده و ... را زیر سئوال برده اند. به زعم من همه اینها نشان دهنده بی تدبیری مدیران خانه سینما و مسئولان برپایی جشن است."
محسن علی اکبری درباره اهمیت برپایی جشن خانه سینما به مهر گفت: "برخلاف نظر برخی دوستان که معتقدند جشنواره فجر جشن ملی سینماست، باید گفت این جشن خانه سینماست که جشن ملی سینمای ایران محسوب می شود، چرا که در جشن خانه سینما آثار به شکل تخصصی توسط صنوف مورد داوری قرار می گیرد.
وی در ادامه افزود: "این در حالی است که در جشنواره فجر هیئتی چند نفره که در همه رشته ها تخصص لازم را ندارند فیلم ها را ارزیابی می کنند و همین موجب می شود داوری ها چندان خوب و کارشناسانه نباشد. از سوی دیگر در جشن خانه سینما بیش از 100 عضو از اهالی سینما فیلم ها را مورد بررسی و داوری قرار می دهند."
تهیه کننده "پاداش سکوت" جشن یازدهم خانه سینما را یکی از بهترین جشن های چند سال اخیر توصیف کرد و گفت: "امسال شاهد برپایی یکی از بهترین جشن ها هستیم و علت آن هم کاملا روشن است؛ چرا که مدیران جشن به هیچ گروهی وابسته نیستند. در جشن امسال برای اولین بار داوران برگزیده صنوف هستند و مانند دوره های گذشته به شکل انتخابی برای داوری دعوت نشده اند."
علی اکبری سپس با اشاره به خروج برخی فیلم ها از جشن خانه سینما خاطرنشان ساخت: "این عمل تهیه کنندگان در واقع نوعی بی احترامی به همه عوامل سینماست. آنها با این کار حقوق معنوی عوامل دست اندرکار فیلم ها را پایمال کردند. کار آنها مانند کار پدری است که فرزندان خود را از غذاخوردن محروم کند."
این تهیه کننده سینما و تلویزیون در پایان با حمایت از عملکرد پرویز پرستویی به عنوان دبیر جشن یازدهم گفت: "پرستویی فردی محبوب، متخصص و دوست داشتنی است و افرادی چون شاهسواری و میرکریمی نیز از بهترین های این سینما هستند که او را در برپایی هر چه بهتر جشن یاری می کنند."
نظر شما